Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Proraso Shaving Trio Barber Size

Proraso Shaving Trio Barber Size

Clubman Pinaud Charcoal Peel-Off Mask Display 6-pack

Clubman Pinaud Charcoal Peel-Off Mask Display 6-pack

BabylissPro Gold Campaign

login first to see price

SKU
3949001

BabylissPro Gold Campaign - köp BabylissPro FX Clipper Gold & Skeleton Gold, få BabylissPro FX Double Foil Gold på köpet!
Värde: 1312 kr ex moms

BabylissPro FXhar en tidlös och elegant look. Den slitstarka motorn är utvecklad och designad tillsammans med Ferrari. Maskinerna har lång batteritid och snabb laddning, skärbladen är tillverkade i japanskt stål och ger precision även vid dom mest avancerade klippningarna.

BabylissPro FX Clipper
En snygg designad trådlös klippmaskin med kraftfull motor, den har ett halkfritt räfflat metallhölje som gör att den ligger fast i handen när du klipper och ger optimal komfort. Med en motor på 6000RPM och ett 45mm brett skär i japanskt stål klipper du effektivt genom alla hårtyper och kommer nära huden för att få en tight fade. Ljusterbar från 0.8mm-3.5mm med spårad ljusteringspak vilket gör att du alltid får samma distans för varje klick du väljer. Motorn drivs av ett Litiumbatteri med en drifttid på 120minuter samt en laddningstid på 180 minuter. Den går även att använda med sladd utifall att batteriet tar slut, tacksamt är att sladden är extra lång. Maskinen levereras med laddställ. Distanskammar som medföljer - 1,5 - 3 - 4,8 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 mm

BabylissPRo SkeletonFX Trimmer
En kraftfull trådlös trimmer i snygg design, med den ergonomiskt utformade designen sitter den väl i handen. Trimmern har ett 360° exponerat DLC/titanium T-skär på 40mm som går att få zero gappad, tidigare har barberare behövt modifiera sina trimmers för att få skäret exponerat, denna trimmer kommer exponerad som standard utformning. Skäret har ett räfflat halkfritt metallhölje som ger bättre fäste och ger optimal komfort. Ett exponerat skär är inte lika påverkat av att hår sätter sig i maskinen samt att den håller sig svalare då mer luft ges emellan bladen. Motorn på denna trimmer ligger på 7200RPM och drivs att litiumjonbatteri med cirka 120 minuters driftid och laddningtid på ungefär 180 minuter.

BabylissPro Double Foil Metal Shaver Gold
En effektiv och kraftfull rakapparat med ett lyxigt utseende i chromat guld, används både på skägget men går också att använda i nacken för få en snygg finish. Den har dubbla rörliga folierakhuvuden som är extra tunna för att ge en nära rakning. Den har en 44mm bred rakyta och kan enkelt rengöras genom att ta bort foliet. Maskinen kan användas både med och utan sladd, har har en laddningstid på 180minuter och en drifttid på 180 minuter, samt drivs av ett NiMH-batteri.

Mer information
Varumärken BabylissPro
Write Your Own Review
Du recenserar:BabylissPro Gold Campaign