Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
BabylissPro Double Foil Metal Shaver Gunsteel

BabylissPro Double Foil Metal Shaver Gunsteel

BabylissPro Skeleton & Double Foil Chameleon Set

login first to see price

SKU
3942216

BabylissPro Skeleton & Double Foil Chameleon Set är en limited edition i unik färgsättning. Den släpps i en begränsad upplaga och maskinerna går inte att köpa separat.

Chameleon Outlining & Shaving Set innehåller:
BabylissPro SkeletonFX Trimmer
BabylissPro Double Foil Metal Shaver 

BabylissPro SkeletonFX Trimmer
En kraftfull trådlös trimmer i snygg design, med den ergonomiskt utformade designen sitter den väl i handen. Trimmern har ett 360° exponerat DLC/titanium T-skär på 40 mm som går att få zero gappad, tidigare har barberare behövt modifiera sina trimmers för att få skäret exponerat, denna trimmer kommer exponerad som standard utformning. Skäret har ett räfflat halkfritt metallhölje som ger bättre fäste och ger optimal komfort. Ett exponerat skär är inte lika påverkat av att hår sätter sig i maskinen samt att den håller sig svalare då mer luft ges emellan bladen. Motorn på denna trimmer ligger på 7200 RPM och drivs att litiumjonbatteri med cirka 120 minuters driftid och laddningtid på ungefär 180minuter. Motorn är utvecklad och designad av Ferrari.

Levereras med justeringsverktyg för att zero-gappa, rengöringsborste och olja. 

Obs! Tänk på att trimmern kommer zero-gappad, alltså klipper extremt nära huden, vill du ändra detta så kan man enkelt lossa på skruvarna till skäret och flytta bak det och på så sätt få en vanlig trimmer.

BabylissPro Double Foil Metal Shaver 
En effektiv och kraftfull foliemaskin med ett tidlöst utseende i chromat silver, används både på skägget men går också att använda i nacken för få en snygg finish. Den har dubbla rörliga folierakhuvuden som är extra tunna för att ge en nära rakning. Den har en 44 mm bred rakyta och kan enkelt rengöras genom att ta bort foliet. Maskinen kan användas både med och utan sladd. Drivs av ett NiHM-batteri med en laddningstid på 180 minuter och drifttid på 180 minuter. 3 meter lång sladd.

Mer information
Varumärken BabylissPro
Write Your Own Review
Du recenserar:BabylissPro Skeleton & Double Foil Chameleon Set