Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Beard Monkey Beard Oil Oud & Saffron

Beard Monkey Beard Oil Oud & Saffron

Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Strawberry Daiquiri

Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Strawberry Daiquiri

Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Candy Shot

login first to see price

SKU
1311031

Beard Monkey Beard Oil är en mjukgörande skäggolja som är vårdande för både skägg och skäggbotten. Det förebygger torr hud och flagnande skägg. Den innehåller bland annat arganolja som är djupt närande. Den går in i skägget utan att kännas kladdig och ger en snygg lyster.

Beard Monkey Summer Edition är tre dofter på skäggolja inspirerade av sommarfestens mest populära drinkar. Tillverkas i en begränsad upplaga.

Doft
Strawberry Daiquiri - En frisk och läskande känsla av färska jordgubbar med en touch av vanilj som lyfter sommarkänslan till en helt ny nivå! Du kommer bli oemotståndlig med vår Strawberry Daiquiri i skägget.

Varumärke
Beard Monkey är ett svenskt varumärke från Jönköping som till största del produceras lokalt. Med lång erfarenhet av tillverkning inom kosmetik och samarbete med barberare har de skapat högkvalitativa produkter, som numera inkluderar rakvård, hårvård och styling samt dofter.

Användning
Värm upp några droppar mellan handflatorna och massera in i skägg och skäggbotten. Använd gärna en skäggborste med svinhår för att fördela oljan i hela skägget. Tänk på att skägget gärna ska vara lite fuktigt vid applicering.

Övrig information
Glasflaska med pipett

Volym
50 ml

Mer information
Varumärken Beard Monkey
Write Your Own Review
Du recenserar:Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Candy Shot