Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Strawberry Daiquiri

Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Strawberry Daiquiri

Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Pina Colada

login first to see price

SKU
1311029

Beard Monkey Beard Oil är en mjukgörande skäggolja som är vårdande för både skägg och skäggbotten. Det förebygger torr hud och flagnande skägg. Den innehåller bland annat arganolja som är djupt närande. Den går in i skägget utan att kännas kladdig och ger en snygg lyster.

Beard Monkey Summer Edition är tre dofter på skäggolja inspirerade av sommarfestens mest populära drinkar. Tillverkas i en begränsad upplaga.

OBS! Beard Monkey Summer Edition lanseras 21 maj och kommer att skickas från vårt lager från tisdag 24:e maj.

Doft
Pina Colada - När solens strålar hettar en sommardag är detta oljan du vill ha i ditt skägg. En lagom söt och syrlig doft som ger en uppfriskande känsla som håller i sig hela dagen. Med toner av ananas, kokos och exotiska frukter doftar skäggoljan som en riktig medelhavsö – vem tackar nej till det?

Varumärke
Beard Monkey är ett svenskt varumärke från Jönköping som till största del produceras lokalt. Med lång erfarenhet av tillverkning inom kosmetik och samarbete med barberare har de skapat högkvalitativa produkter, som numera inkluderar rakvård, hårvård och styling samt dofter.

Användning
Värm upp några droppar mellan handflatorna och massera in i skägg och skäggbotten. Använd gärna en skäggborste med svinhår för att fördela oljan i hela skägget. Tänk på att skägget gärna ska vara lite fuktigt vid applicering.

Övrig information
Glasflaska med pipett

Volym
50 ml

Mer information
Varumärken Beard Monkey
Write Your Own Review
Du recenserar:Beard Monkey Beard Oil Summer Edition Pina Colada