Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Beardburys Beard Shampoo 150 ml

Beardburys Beard Shampoo

Beard Monkey Beard Shampoo Orange & Cinnamon

Beard Monkey Beard Shampoo Orange & Cinnamon

Beard Monkey Beard Shampoo Minty Raspberry

login first to see price

SKU
1311022

Beard Monkey Beard Shampoo Minty Raspberry är ett skäggschampo som rengör, återfuktar och mjukgör skägget. Det är utvecklat för att skapa en god fuktbalans samtidigt som det har en djuprengörande effekt. För daglig användning.

Doft
Minty Raspberry - en doft som väcker sinnet med en isande känsla. Dofterna mint och hallon kommer samman och ger en sportig och frisk känsla.

Varumärke
Beard Monkey är ett svenskt varumärke från Jönköping som till största del produceras lokalt. Med lång erfarenhet av tillverkning inom kosmetik och samarbete med barberare har de skapat högkvalitativa produkter, som numera inkluderar rakvård, hårvård och styling samt dofter.

Användning
Kan användas dagligen. Fukta skägget och massera in schampot ordentligt i både skägg och skäggbotten. Skölj noga med ljummet vatten och följ gärna upp med balsam eller skäggolja.

Övrig information
Plastflaska med pump

Volym
100 ml

Mer information
Varumärken Beard Monkey
Ingredienser Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidoprophyl Betaine, Polyquaternium-7, Shea Butter, Glycereth 8, Esters, Sodium Hydroxymethylglycineate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum.
Recommended Retail Price 155
Write Your Own Review
Du recenserar:Beard Monkey Beard Shampoo Minty Raspberry