Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Disicide Start Set White

Disicide Start Set White

Disicide Start Set Blue

login first to see price

SKU
3199002

Disicide Start Set Blue är ett produktkit med desinficering och rengöring till barbershopen. Produkterna är biologiskt nedbrytbara och veganvänliga. Tillverkade i Sverige.
Värde: 989 kr ex moms

Disicide Concentrate (600 ml)
En miljövänlig desinficering som är biologiskt nedbrytbar. Vattenbaserad, lösningsmedelsfri och fri från alkohol. Anpassad för saxar, kammar, borstar och ytor i salongen.

Disicide Glas Jar (750 ml)
En behållare för desinfektionsmedel, denna rymmer alla dina verktyg. 20 cm hög, omkrets 9,5 cm.

Disicide Glas Jar (160 ml)
En behållare för ditt desinfektionsmedel, denna behållare rymmer mindre mustachkamar, knivar och saxar. 8 cm hög och 7cm i omkrets.

Disicide Disinfection Spray (300 ml)
En ytdesinfektion i sprayformat som dödar bakterier och virus. Den är decinficerande samt fungicid och virucide. Den är vattenbaserad och alkoholfri, och speciellt framtagen för barberare, frisörer, tatuerare och skönhetssalonger). Den oxiderar snabbt utan att lämna fläckar och gör effektivt rent alla ytor (även lädermaterial). En "ready to use"-blanding som är perfekt att ha vid sidan av din klippstation och göra rent efter avslutad kund.

Disicide Laundry Disinfectant (1000 ml)
Ett effektivt och unikt medel som är specialtillverkat för att desinfektera handdukar och arbetskläder i frisörsalonger. Du kan tvätta i 30 grader och få samma antibakteriella effekt som när du tvättar i 60 grader. Tack vare medlets desinfektionsegenskaper sparar du energi och ökar livslängden på tygerna. Vattenbaserat och alkoholfritt. Veganvänligt.

Disicide Skin Disinfection Spray (300 ml)
En desinfektion och antiseptisk behandling för huden. Bevisat effektiv mot bakterier och virus. Den verkar förebyggande mot bland annat svamp- och stafylokockinfektioner samt som behandling av skador, rispor och skärsår. Den används till händer, fötter och kropp.

Disicide Makeup Brush Cleanser (150 ml)
En rengöring för borstar (både sminkborstar och hårborstar).

Disicide låda med handtag.

Mer information
Varumärken Disicide
Write Your Own Review
Du recenserar:Disicide Start Set Blue