Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Proraso Shavette

Proraso Shavette

Feather Artist Club SS Shavette Scotch Wood

Feather Artist Club SS Shavette Scotch Wood

Feather Artist Club DX Folding Razor Teak

login first to see price

1 kvar
SKU
1991027

Feather Artist Club DX Folding Razor Teak är en professionell rakkniv med utbytbara blad, speciellt utvecklat för att matcha barberars krav på precision. Shavette ger en mer hygienisk rakning, försäkrar dig om att bladen håller skärpan och du slipper använda strigel och lämna in kniven på slipning. Det ger dig möjlighet att välja skärpan på bladet för att anpassa rakningen efter din hud. DX-bladet är utvecklat för att ge en känsla så nära rakning med kniv som möjligt. Bladet är tillverkat av SUS316 Stainless Steel med satinfinish, ett material som har mycket hög motståndskraft mot kemikalier och rost. Handtag i teak (använd inte ethanol eller actoclave för sterilisering på handtaget).

Rakbladen förs enkelt in med en patenterad one-touch mekanism, och kan enkelt avlägsnas. Rakkniven levereras utan blad. Välj mellan Feather Professional Razor Blades som finns i fyra olika varianter. I genomsnitt räcker ett rakblad till 7-10 rakningar. Ska bara användas med Feather Professional Blades. OBS! Blad följer inte med.

Modell
ACD-RW

Handtag
Teak

Rakblad
Används med Feather Professional Blades - finns i olika varianter.

Användning
Du byter bladet genom att pressa på ovansidan av handtaget. Behåll trycket och tryck ut det nya bladet från hållaren så att det glider in i kniven. Släpp på trycket.
Kniven kan lossas på för rengöring.

Rengöring
Både knivens kropp och handtag tål värmesterilisering och desinficering.

Specifikation
Längd: 16 cm
Skaftets längd: 13 cm
Bladets längd: 5,2 cm
Bladets bredd: 1,7 cm

Vikt
56 g

Mer information
Varumärken Feather
Write Your Own Review
Du recenserar:Feather Artist Club DX Folding Razor Teak