Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Mondial Sphaera Shaving Set Safety Razor

Mondial Sphaera Shaving Set Safety Razor

Mondial Baylis Shaving Set I Fusion

Mondial Baylis Shaving Set I Fusion

Mondial Baylis Shaving Set I Mach3

login first to see price

SKU
1419004

Mondial Baylis Shaving Set I Mach3 är ett rakset med rakborste i grävlingshår och rakhyvel med fäste för Gillette Mach3, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i elfenbensfärgad harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Baylis Razor Mach3 är en exklusiv rakhyvel med fäste för Gillette Mach3. Kromdetaljer. Handtag i elfenbensfärgat harts med logotryck. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Moon är ett elegant rakställ i metall med kromfinish.

Specifikation

Modellnr BAY-STK-M
 
Borsttyp Grey Badger
 
Modellnr RAZ-BAYLIS
 
Rakblad Gillette Mach3
 
Material Ivory harts
Mer information
Varumärken Mondial 1908
Write Your Own Review
Du recenserar:Mondial Baylis Shaving Set I Mach3