Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Mondial Baylis Shaving Set I Safety Razor

Mondial Baylis Shaving Set I Safety Razor

Mondial Gibson Shaving Set I Fusion

Mondial Gibson Shaving Set I Fusion

Mondial Gibson Shaving Set I Mach3

login first to see price

SKU
1419007

Mondial Gibson Shaving Set I Mach3 är ett rakset med rakborste i grävlingshår och rakhyvel med fäste för Gillette Mach3, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i svart harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Gibson Razor Mach3 är en exklusiv rakhyvel med fäste för Gillette Mach3. Kromdetaljer. Handtag i svart harts med logotryck. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Moon är ett elegant rakställ i metall med kromfinish.

Specifikation

Modellnr GIB-STK-M
 
Borsttyp Grey Badger
 
Modellnr RAZ-GIBSON
 
Rakblad Gillette Mach3
 
Material Svart harts
Mer information
Varumärken Mondial 1908
Write Your Own Review
Du recenserar:Mondial Gibson Shaving Set I Mach3