Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Mondial Panther Shaving Set Safety Razor

Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor

Captain Fawcett Moustache Wax & Folding Comb

Captain Fawcett Moustache Wax & Folding Comb

Mondial Shaving Set Small

login first to see price

SKU
1419017

Mondial Shaving Set Small är ett presentkit med klassisk rakning i tre delar: rakborste och ställ samt en rakkräm i burk. Förpackad i en snygg presentkartong.

Mondial Basic Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i svart akryl med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Drip Stand, Black är ett rakborstställ i tålig akryl. Håller din rakborste i god kontidion genom att torka den upp och ner.

Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl (150 ml)
En traditionell rakkräm i "solid texture", vilket innebär att det är en mjukare raktvål. Framtagen för att användas med rakborste. Den ger ett kompakt och krämigt raklödder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation under rakningen. Innehåller utvalda naturliga ingredienser, tillsammans med essentiella oljor som har en närande och återfuktande effekt. Smakfullt doftsatta med aromaterapi. Levereras i en plastburk med hög kant för att du ska kunna använda rakborsten direkt i burken.
Doft: Sandalo - klassisk sandelträ

Mer information
Varumärken Mondial 1908
Write Your Own Review
Du recenserar:Mondial Shaving Set Small