Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Mr Bear Family Shaving Set Mint

Mr Bear Family Shaving Set Mint

Proraso Complete Shaving Set - Cypress & Vetiver

Proraso Complete Shaving Set Cypress & Vetyver

Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn

login first to see price

11 kvar
SKU
0279022

Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn är ett rakvårdspaket i tre delar med rakolja, raktvål och after shave gel. Förpackad i en stilren kartong.
Värde: 627 kr

Mr Bear Family Shaving Oil (60 ml)
En rakolja tillverkad med enbart naturliga oljor. En tjock olja som inte går in i huden för snabbt och fungerar som en skyddande och smörjande hinna vid rakning med hyvel eller kniv, så att bladet glider lättare. Oljan gör även att huden inte känns lika irriterad efter rakningen. Med en mild doft av citrus.

Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn (ca 80 g)
En lätt överfettad raktvål som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt lödder. Raktvålen är baserad på förtvålad kokosolja, sheasmörolja och ricinolja, dessa ingredienser ger ett bra skydd och maximal återfuktning under rakningen. Innehåller också Kaolin och Glycerin som gör löddret krämigare och mjukare. Doft av havtorn.

Mr Bear Family After Shave Gel Buckthorn (60 ml)
En återfuktande och skyddande gel som du använder efter rakning för en mjuk och len känsla. Denna aftershave gel passar alla hudtyper och hjälper till att motverka rodnad, röda prickar samt förebygga inväxande hårtrån med hjälp av dess fyra vårdande ingredienser så som Trollhassel, D-panthenol, Aloe Vera samt Åkerfräken. Doft av havtorn.

Mer information
Varumärken Mr Bear Family
Write Your Own Review
Du recenserar:Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn