Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Beard Monkey Beard Shaper Sweet Tobacco

Beard Monkey Beard Shaper Sweet Tobacco

Beardburys Beard & Mustache Wax

Beardburys Beard & Mustache Wax

Percy Nobleman Premium Beard Care Kit

login first to see price

9 kvar
SKU
3159009

Percy Nobleman Premium Beard Care Kit är ett exklusivt kit för skäggvård i en stilren presentkartong.

Percy Nobleman Beard Balm (65 ml)
Percy Nobleman Beard Balm är ett vårdande skäggvax. Det ger medium stadga till skägget, samtidigt som det innehåller närande essentiella oljor som vårdar både skäggstrån och skäggbotten. Baserad på 100% naturliga ingredienser. En mix av jojobaolja, sheasmör och bivax. Den motverkar klåda och flagnade skägg, och ger en naturlig/matt finish. Den här en mild och lite rökig doft av patchouli, cederträ och mörka citrusolja

Percy Nobleman Premium Beard Oil (50 ml)
En tjockare olja än originalet, vilket ger mer näring och lite mer styrsel till skägget. Perfekt för längre skägg eller grövre skäggstrån, eller för skägg som behöver en extra intensivbehandling. Den ger en intensiv boost till skägget, fullspäckad med vitaminer och närande essentiella oljor. Innehåller en hög koncentration av arganolja, en av de mest exklusiva essentiella oljorna som har en reparerande effekt. Den ger ordentligt med fukt till skäggstråna, har en mjukgörande effekt och motverkar effektivt klåda i skäggbotten och flagnande skägg.

Percy Nobleman Folding Beard & Hair Comb
En smidig utfällbar kam som är lätt att ta med dig i fickan utan att den går sönder. ett sofistikerat utseende med turtoise färg.

Mer information
Varumärken Percy Nobleman
Write Your Own Review
Du recenserar:Percy Nobleman Premium Beard Care Kit