Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Jeris Musk After Shave Cologne

Jeris Musk After Shave Cologne

Proraso Shaving Trio Barber Size

login first to see price

SKU
0629016

Proraso Shaving Trio Barber Size är ett komplett set med rakvård i barber size. Det innehåller Proraso signaturprodukt Pre-Shave Cream, rakkräm och after shave tonic med en pump. Alla produkter är fria från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen.

Doft
Eucalyptus & menthol

Proraso Pre-Shaving Cream (300 ml)
En förberedande kräm som har en koncentrerad och fyllig formula. Den mjukgör skägget, skyddar huden och ger grunden till en perfekt rakning. Den kan även användas som after shave balm efter rakningen. Innehåller uppfriskande eucalyptusolja och mentol.

Proraso Shaving Cream (500 ml)
En klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad med naturliga ingredienser, vilket gör krämen extra koncentrerad och med ett fylligt rakskum. Den innehåller glycering som ger rakhyveln ett bättre glid och minskar risken för irritation. Eukalyptusolja har en rengörande effekt och stärker huden. Mentol ger en uppiggande effekt.

Proraso After Shave Splash (400 ml)
En klassisk after shave splash med alkohol. Den har en kylande och uppfriskande effekt på huden efter rakningen. Den innhåller trollhassel som minimerar utslag och hudirritationer efter rakning samt uppfriskande eucalyptusolja och mentol.

Vapourizer
En spraypump till After Shave i 400 ml. Den ger en jämn fördelning av after shaven.
Obs! Färgen kan variera.

 

Mer information
Varumärken Proraso
Write Your Own Review
Du recenserar:Proraso Shaving Trio Barber Size