Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Captain Fawcett Beard Oil

Captain Fawcett Beard Oil Private Stock 50 ml

Proraso Beard Oil - Wood & Spice

Proraso Beard Oil Wood & Spice

Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy 50 ml

login first to see price

2 kvar
SKU
2901011

Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy är en skäggolja framtagen i samarbete med brittiske modellen Ricki Hall.

Skäggoljan mjukgör och stärker både skägg och skäggbotten. Den innehåller en utsökt blandning av essentiella oljor. Mandelolja, jojobaolja och Vitamin E ger rikligt med näring. Handtillverkad i liten skala. Kommer i en glasflaska med glaspipett.

Doft
En rik och komplex blandning av essentiella oljor. Lyxiga basnoter av honungsdränkta tobakslöv, aromatisk frankincense, benzoin som har en sirapsliknande doft, träig ekmossa, varma exotiska vaniljbönor. Ett lager mellannoter av frisk hule och bog myrtle. Bay rum och apelsinzest ger en kryddig toppnot.

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa skäggdoft med motiveringen:
"Captain Fawcetts samarbete med Ricki Hall resulterade i en spännande skäggolja med rökiga och blommiga inslag, vanilj och bay rum. En doftkomposition i toppklass!"

Användning
Droppa några droppar i handflatan och värm upp oljan innan du masserar in den i skägg och mustasch. Se till att komma åt skäggbotten under. Borsta igenom skägget för en tip top finish.

Volym
50 ml

recension mustaschvax Recenserad av Testpiloterna

Captain Fawcetts samarbete med Ricki Hall resulterade i en spännande skäggolja med rökiga och blommiga inslag, vanilj och bay rum. En doftkomposition i toppklass!
Mer information
Varumärken Captain Fawcett
Doft Booze & Baccy by Ricki Hall
Recommended Retail Price 595
Write Your Own Review
Du recenserar:Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy 50 ml