Fraktfritt över 2000 kr Butik i bromma mån-fre 09-17 ring oss 08-6618828
Percy Nobleman Matt Paste

Percy Nobleman Matt Paste

Reuzel Fiber Hog

Reuzel Fiber Hog

Layrite Natural Matte Cream travel

login first to see price

SKU
3311413

Layrite Natural Matte Cream travel size är ett lätt och flexibelt vattenbaserad hårvax med medium stadga och matt finish i resestorlek. Hårvaxet ger form definition till håret utan att tynga ner det och sköljs lätt ur med endast vatten. Mild vaniljdoft.

Stadga: Medium
Finish: Matt

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa styling på burk med motiveringen:
En vattenbaserad stylingkräm som ger en bra form på frisyrer, en hållbar stadga under dagen och en snygg, matt finish. Ljuvlig balans av vanilj och en burk som pryder badrumsskåpet.

Användning
Kan användas i både handdukstorkat och torrt hår. Ju torrare hår, desto högre stadga. Värm upp produkten mellan handflatorna och fördela i håret. Frisyren kan omstylas under dagen med en kam eller fuktade händer.

Övrig information
Plastburk med skruvlock

Volym
42 g

Mer information
Varumärken Layrite
Write Your Own Review
Du recenserar:Layrite Natural Matte Cream travel

testpiloterna

Inget att hålla i när åskan går

Oavsett konsistens så kan man i alla fall vara helt säker på att det blåser en nordanvind som få stylingprodukter står emot och den är chanslös... Däremot gillar jag finishen skarpt och möjligheten att restyla på ett enkelt sätt. Det är bara att blöta ner händerna och köra. Och vaniljen givetvis. Det är verkligen en ljuvlig balans Layrite har hittat här. Läs mer här!
testpilot måns